Formule 1

"Max Verstappen is beter dan Lewis Hamilton en Michael Schumacher beter dan Ayrton Senna"

Uitgegeven door Johann Petermann • 18 oktober 2019 10:00 • Print artikel

Als het aan Kimi Räikkönen ligt is het zo klaar als een klontje dat de beste rijder van het veld, Max Verstappen heet. Als de Fin de vraag krijgt wie beter is, Lewis Hamilton of Max Verstappen, is het antwoord van Räikkönen: Verstappen.

Räikkönen

Het Zwitserse Blick had een ludiek interview met de wereldkampioen van 2007 ter ere van zijn veertigste verjaardag. Räikkönen kreeg 40 stellingen voorgelegd en daar zaten een aantal opmerkelijke antwoorden tussen. Tevens waren er een aantal vanzelfsprekende antwoorden. Zijn favoriete getal is natuurlijk zijn eigen startnummer 7 en als Kimi de vraag krijgt of hij liever grid girls of grid boys ziet, vraag hij zich af of ze een grap met hem uithalen.

Als de Fin vervolgens moet kiezen tussen wellicht de twee grootste legenden uit de sport, Ayrton Senna en Michael Schumacher, kiest Räikkönen voor Schumacher. En als hij moet kiezen tussen Hamilton en Verstappen, kiest hij zoals gezegd voor de laatstgenoemde. Tenslotte is het nog opmerkelijk dat hij liever wel met Halo rijdt, dan zonder.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS