Formule 1

Max Verstappen in de RB8 en teamgenoot Daniel Ricciardo en David Coulthard allebei in RB7

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 20 mei 2018 05:12 • Print artikel

Het is zover! Zondag en maandag zullen de Jumbo Race dagen op Circuit Zandvoort 2018 van start gaan. Tijdens het tweedaagse evenement op zondag 20 en maandag 21 mei is er dit pinksterweekend voor jong en oud allerlei racespektakel te beleven, waaronder de Formule 1-demonstraties van Max Verstappen. De Nederlander zal drie maal per dag de demo's verzorgen in een RB8 uit 2012, waarmee Aston Martin Red Bull Racing zowel het coureurs- als het constructeurskampioenschap behaalde.

Formule 1 2018 Max Verstappen


Op zondag wordt de Nederlander vergezeld door teamgenoot Daniel Ricciardo en voormalig Grand Prix-winnaar David Coulthard, die beide achter het stuur van een RB7 uit 2011 zullen kruipen. Het drietal zal dan tegelijkertijd op het asfalt verschijnen en laten zien waartoe de met V8-motoren voorziene Formule 1-bolides toe in staat zijn.

Het is uiteraard niet de enige keer dat Max Verstappen in actie komt. Gedurende de Pinksterdagen zal de Red Bull Racing-coureur verschillende keren een demo geven en daarbij de nodige donuts draaien. Max zal daarnaast nog enkele interviews geven op de Max Verstappen Stage in de Formule 1-Paddock en op Tweede Pinksterdag een circuittour maken, waarbij de fans hun idool van dichtbij kunnen zien.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS