Formule 1

Max Verstappen hoopt op snelle terugkeer Oranjefans: "Ik heb de fans wel gemist"

Uitgegeven door Bart • 24 november 2020 13:45

Beelden van de oranje gekleurde tribunes rondom Formule 1-circuits gingen de hele wereld over. Het feest na de overwinning in Oostenrijk van Max Verstappen was ongekend. Dit jaar was er bij een paar races publiek aanwezig, maar de volle oranje tribunes moeten we al even missen. Voor 2021 staan er weer Max Verstappen Tribunes gepland in Oostenrijk, Hongarije en Belgi� en daar komt nu uiteraard de Dutch Grand Prix bij. In Zandvoort komen zelfs drie verschillende Max Verstappen Tribunes.

Max Verstappen


De Red Bull-coureur hoopt dat de naar hem vernoemde tribunes snel zullen terugkeren. "Hopelijk hebben alle fans dit jaar toch thuis voor de tv van de races kunnen genieten, maar ik heb ze wel gemist, aldus Max op Verstappen.nl. "Dus het zou mooi zijn om het Oranjelegioen volgend jaar weer op de circuits te kunnen zien."

Fans hebben voor de Dutch GP in Zandvoort de keuze uit drie tribunes: de Max Verstappen Tribune Arena 3 met een uniek zicht op de baan, de Max Verstappen Tribune Eastside 4 met zicht op onder andere de Hans Ernst Bocht (bocht 11 & 12) en bocht 13, en de Max Verstappen Tribune Hairpin 2 waar de Formule 1-bolides accelereren vanuit de CM.com bocht (bocht 10). Bij alle drie de tribunes staan tv-schermen, zodat er niets van de actie elders op de baan gemist hoeft te worden.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS