Formule 1

Max Verstappen hoopt dat Silverstone blijft: "Ik kan mij geen kalender voorstellen zonder de Britse Grand Prix"

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 juli 2019 10:11 • Print artikel

Dit weekend staat de Grand Prix van Silverstone op het programma. Al jaren wordt gesproken over het moment dat de laatste race op het Britse circuit zal zijn. Max Verstappen hoopt dat dit nog even uitgesteld wordt. "Ik kijk uit naar Silverstone, vooral na de winst in het laatste weekend in Oostenrijk", reageert Verstappen tegen GP Fans. "Het was echt een speciaal moment voor iedereen in het team en voor Honda. Al het harde werk begint zich uit te betalen."

Max Verstappen


"Ik geniet echt van Silverstone", zei Verstappen. "Vanwege de hoge snelheidsbochten, Becketts en Maggots zijn mijn favorieten en het is ook leuk om te rijden. Ik ken de baan ook behoorlijk goed, omdat ik voor de F1 in de F3 reed."

“Ik hou er van om alle Britse fans op de camping te zien en ons te ondersteunen op de tribunes", kijkt Verstappen vooruit. "Er is altijd veel publiek en ze zijn zeker één van de meest gepassioneerde F1-fans in de wereld. Omdat onze fabriek dichtbij is, wordt het weer een thuisrace voor ons, dus hoop ik dat we door kunnen gaan met onze progressie en er een mooie show van kunnen maken. Veel fantastische, snelle bochten is waarvan we houden en ik kan mij geen kalender voorstellen zonder de Britse Grand Prix.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS