Formule 1

Max Verstappen haalt uit naar Hamilton: "Maar goed! Dan houd ik ook geen rekening meer met hem”

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 3 november 2019 06:06 • Print artikel

Na afloop van de persconferentie van de Formule 1 kwalificatie in Amerika, had Max Verstappen ook even de tijd om met Jack Plooij van Ziggo Sport in gesprek te gaan. Daar gaf hij nogmaals aan dat hij erg tevreden was over de kwalificatie. En kwam Verstappen ook nog even terug op het akkefietje met Lewis Hamilton tijdens de kwalificatie.

Formule 1 Max Verstappen

“Ik mag zeker niet klagen hoe het is gelopen. Het ging gewoon goed. We zaten er uiteindelijk echt dichtbij", vertelde Max Verstappen. "De baan veranderde ook wat in Q3, wat niet in mijn voordeel werkte. Dat is jammer, maar aan de andere kant, als je terugkijkt op de afgelopen races is dit gewoon goed voor ons. Ik ben er echt wel blij mee."

"Ferrari is nog steeds heel erg snel, maar daar zaten we nu ook dichtbij. Ik denk niet dat de Ferrari nu minder snel is nu dat de informatie van de fuelflow naar buiten gekomen is. Maar als ik terugkijk op vorig jaar, toen zaten we er nog een seconde vanaf en dat is nu niet meer zo, dus er zit zeker verbetering in."

"In de race moeten we het gewoon gaan zien. De snelheid is er zeker dus dat geeft vertrouwen voor morgen. Wat er met Hamilton gebeurde, weet ik eigenlijk niet tijdens de kwalificatie. Normaal gesproken spreek je gewoon met elkaar af dat je elkaar de ruimte geeft en achter elkaar blijft. En dat deed hij nu niet. Ik weet niet wat het is? Misschien toch een beetje arrogantie…, maar goed. Dan houd ik ook geen rekening met hem meer.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS