Formule 1

Max Verstappen genomineerd tegen wil en dank! Eerst wereldkampioen Formule 1 worden

Uitgegeven door Bas Kaligis • 3 december 2017 18:05 • Print artikel

Wielrenner Tom Dumoulin, schaatser Sven Kramer en autocoureur Max Verstappen zijn genomineerd voor de eretitel NOC NSF Sportman van het Jaar. Van de shortlist die vorige week werd bekendgemaakt, koos de vakjury deze drie als uiteindelijke kandidaten. Verstappen liet al eerder weten niet voor de titel in aanmerking te willen komen. Pas als hij wereldkampioen wordt in de Formule 1. Toch waren de prestaties van de regerend Sportman van het jaar (2016) volgens de vakjury voldoende om toch in aanmerking te komen.

Formule 1 Max Verstappen en Daniel Ricciardo

Op dinsdag 19 december worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het NOC*NSF Sportgala in de RAI in Amsterdam. De afvallers op de shortlist zijn Michael van Gerwen, Dylan Groenewegen, Bauke Mollema, Ferry Weertman, Kenley Jansen, Sjinkie Knegt, Bauke Mollema, Kjeld Nuis en Jan Smeekens.Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk met powerpromise. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen met Max Verstappen.

Formule 1 zakelijk de boeken in? Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS