Formule 1

Max Verstappen en de stoelendans?:"Max past perfect bij Red Bull, waarom zou hij vertrekken?"

Uitgegeven door Bart • 13 december 2019 06:08 • Print artikel

Een rijtje topcoureurs met onder meer Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Max Verstappen is eind 2020 einde contract bij hun huidige team. Waar veel mensen een stoelendans verwachten, zou dat volgens Red Bull-teambaas Christian Horner nog wel eens tegen kunnen vallen. En in zijn geval zou dat meevallen zijn, omdat de Brit graag Verstappen binnen zijn team houdt. Horner weet wat Red Bull moet doen om de Nederlander aan boord te houden.

Max Verstappen


"Van bijna alle topcoureurs loopt komend jaar het contract af", zegt Horner tegen Autosport.com. "Maar Max is erg tevreden binnen ons team. Wij houden van hem en hij past perfect bij Red Bull. Nu is het aan ons om hem komend jaar een competitieve auto te geven, want dat is wel de sleutel tot succes. Maar ik zou niet verbaasd zijn als alle topcoureurs komend jaar blijven zitten waar ze zitten."

"Alleen Leclerc heeft een doorlopend contract bij Ferrari, maar het mag duidelijk zijn dat Lewis blij is in zijn omgeving waar hij zit. Max is tevreden waar hij zit. Als ze komend jaar in een competitieve auto zitten, waarom zouden ze dan van team wisselen? Waarom zou Max dan vertrekken?"

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS