Formule 1

Max Verstappen denkt nog niet aan kampioenschap in 2019: ‘We moeten nog groeien’

Uitgegeven door Stefan Kerk • 11 oktober 2018 10:31 • Print artikel

Max Verstappen gaat ervan uit dat hij volgend seizoen nog geen aansprak kan maken op zijn eerste wereldkampioenschap. Tijdens een live-event van sponsor Exact liet hij weten dat het team de goede kant op gaat, maar dat het gat waarschijnlijk nog te groot is om gedicht te worden.

null

Barbera Barend vroeg tijdens Exact Live of Verstappen denkt dat hij een gooi kan doen naar de wereldtitel, nu zijn renstal Red Bull Racing over Hondamotoren gaat beschikken. Verstappen liet weten dat hij nog niet gelooft dat hij het kampioenschap kan winnen in 2019, maar dat hij wel vertrouwen heeft in de pregressie van Red Bull: “Ik denk dat het nu nog te vroeg komt. We zullen wel vooruitgang boeken, maar het verschil met de top zal nog net wat te groot zijn aan het begin van het seizoen.”

Toch heeft de Nederlander wel ambities met betrekking tot volgend jaar: “We hopen goede vooruitgangen te boeken, zodat we richting het einde van het jaar echt mee kunnen doen om race-overwinningen. De Hondamotor zou een vooruitgang moeten zijn en we hebben al jaren een van de beste wagens.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS