Formule 1

Max Verstappen bedankt zijn fans: "Ze steunen me het hele jaar door en ik vind het geweldig dat ik...":

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 20 mei 2019 07:01 • Print artikel

De Jumbo Racedagen bleek weer een succesvol festijn, waarin een hoofdrol weggelegd was voor Max Verstappen! Brullende motoren, veel racespektakel en hoge snelheden zorgden dit weekend in Zandvoort voor twee onvergetelijke dagen voor iedereen die van racen houdt. Tijdens de Jumbo Racedagen gingen Aston Martin Red Bull Racing coureurs Pierre Gasly en Max Verstappen meerdere keren het asfalt op om hun racekunsten te laten zien. Met hun snelle rondes, burn-outs en donuts werd het een geweldige show voor de aanwezige F1-liefhebbers. Ook diverse andere race-onderdelen stonden op het programma en maakten het racefeest compleet voor het massaal aanwezige publiek. Ruim 100.000 racefans genoten van gevarieerd raceprogramma op Circuit Zandvoort!

Max Verstappen F1 Zandvoort

De grote publiekstrekker van de Jumbo Racedagen was natuurlijk Max Verstappen. Hij ging niet alleen het circuit op voor een live demonstratie, maar maakte beide dagen ook uitgebreid tijd voor zijn fans. Onder andere tijdens een podiumpresentatie en via een bustour die in een half uur het hele circuit langsging.

Max Verstappen F1 GP-fans

“Ik heb ook dit jaar weer enorm genoten van de Jumbo Racedagen. Hoewel dit alweer de vierde editie is, raak ik nooit gewend aan het enthousiasme van de fans hier", zei Max Verstappen, die zijn fans nadrukkelijk bedankte. "Ze steunen me het hele jaar door en ik vind het geweldig dat ik ze tijdens de Racedagen hiervoor kan bedanken. Het was weer een feest in Zandvoort!”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS