Formule 1

Max Verstappen als een vis in het water: “Deze baan voelt als een go kartbaan”

Uitgegeven door Bart • 10 juni 2018 16:49 • Print artikel

Max Verstappen is vol vertrouwen na zijn ijzersterke optreden tijdens de vrije trainingen en een derde plaats in de kwalificatie. De Red Bull-coureur is zeer te spreken over de auto en zeker op hypersofts presteert de Red Bull sterk. Wat de Nederlander van de pole houdt, is de party-mode van Mercedes en Ferrari. Toch ziet Verstappen veel kansen voor tijdens de race. “Hier kun je goed inhalen. Dat geeft ons een goede kans.”

Max Verstappen


In tegenstelling tot Ferrari en Mercedes starten Verstappen en Daniel Ricciardo op hypersofts. “Ik voel me zeer goed op de hypersofts. Daarmee kan ik de bochten goed aanvallen. Deze baan voelt een beetje als een go kartbaan. Het is goed als je alle kerbs raakt. We starten op een andere band en dat maakte het zeer interessant. Er kan van alles gebeuren en dat kan met de komst van een safety car weer helemaal anders zijn.”

Lekker makkelijk vanuit je luie stoel Pizza bestellen of Shoarma bestellen en de Formule 1 kijken. Nu: 2.50 euro korting, 1 keer te gebruiken per klant! Minimale orderwaarde: 10 euro. Alleen vandaag geldig met deze promotiecode: EETSMAKELIJK

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS