Formule 1

Max P1, maar Christian Horner niet blij met uiteenspatten 1-2tje: "Helaas ging Lewis voor een gat dat snel kleiner werd en..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 november 2019 06:11 • Print artikel

Met Max Verstappen aan kop en Alex Albon in zijn kielzog leek Aston Martin Red Bull Racing in de Grand Prix van Brazilië af te stevenen op een een-tweetje. De droom spatte uiteen toen Albon in de slotfase door Lewis Hamilton in de rondte getikt werd en buiten de punten viel. Wat had teambaas Christian Horner er over te zeggen?

null

“Alex reed opnieuw een erg sterke race. Hij slaagde erin om Sebastian Vettel te passeren en ging ook voorbij aan Hamilton die stopte bij de laatste safetycar. Helaas ging Lewis voor een gat dat snel kleiner werd en er volgde contact", blikte Horner terug op de race. "Een 1-2 voor het team en een tweede plaats voor Alex werd ons afgepakt. Tenslotte wil ik mijn felicitaties uitbrengen aan Pierre Gasly die een erg sterk weekend reed en het is geweldig om hem voor de eerste keer op het podium te zien. Al met al was het een erg positief weekend voor beide Red Bull-teams en voor Honda.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS