Formule 1

Man in vorm Charles Leclerc: "We moeten wel realistisch blijven"

Uitgegeven door Bart • 14 september 2019 19:23 • Print artikel

Charles Leclerc heeft Ferrari kleur op de wangen gegeven door de Grands Prix van Spa-Francorchamps en Monza te winnen. Vooral die laatste zege in eigen land telt voor de tifosi. Het was ook echt wat het geplaagde team kon gebruiken. Daarbij moet wel gezegd dat beide Grands Prix ideaal geschikt zijn voor de Ferrari van 2019. Op de circuits waar met veel downforce wordt gereden, zoals de aankomende race in Singapore, heeft Ferrari het moeilijker en lijkt de achterstand op Mercedes en Red Bull groot. De Monegask weet dat hij het zwaar gaat krijgen.

Charles Leclerc


"We moeten wel realistisch blijven", zegt Leclerc tegen Crash.net. "We hadden verwacht dat Spa en Monza goede races voor ons zouden zijn, maar we weten ook dat de komende races een stuk moeilijker voor onze auto zullen zijn."

"Zeker voor Singapore moeten we realistisch blijven en dat wordt echt niet makkelijk. Het zou een verrassing zijn als we daar goed presteren. We verwachten dat we het moeilijk krijgen, maar wellicht kunnen we beter dan onze verwachtingen. We zien het allemaal wel."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS