Formule 1

'Mad Max' slaat keihard toe met een clean-sweap! Verstappen opnieuw bovenaan de tabellen + UITSLAG

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 juni 2018 16:37

Een clean-sweap voor Max Verstappen! Ook in de derde vrije training van de Grand Prix van Canada klokte Verstappen de snelste rondetijd met 1:11.599. Hij bleef op het Circuit Gilles Villeneuve, overigens met miniem verschil, de beide Ferrari's van Sebastian Vettel (0.049sec) en Kimi Raikkonen (0.051sec) voor.

Max Verstappen Red Bull Montreal


Verstappen kwam pas na twintig minuten de baan op voor een paar snelle rondjes op de ultra-soft Pirelli. Hij dook gelijk de topregionen in. Met nog een klein kwartier te gaan in VT3 van een uur, probeerde Verstappen weer een aanval te doen op de snelste tijd, maar nu op hypersoft banden. Zijn missie slaagde en Max noteerde een ronde van 1:11.599. Goed voor P1. Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo kwam niet aan de tijden van Verstappen en moest zelfs aan een stukje Rallycross doen. Hij kwam iets meer dan vier tienden tekort op de Nederlander en noteerde de vijfde tijd achter vierde man Lewis Hamilton.

VT3 Canada


Met vrienden of andere F1-fans naar de GP van Duitsland? Nu kun je profiteren van een speciale korting van 20 Euro korting op de tickets voor de Formule 1 op Hockenheim! Wil jij naar de Grand Prix van Duitsland? Profiteer dit weekend nog en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS