Formule 1

LIVE vanavond 21.00 Uur ‘Real Racers Never Quit’ met Max Verstappen! Ook Stoffel Vandoorne van de partij

Uitgegeven door Wim Boekel • 25 maart 2020 18:42 • Print artikel

Nu de eerste acht Formule 1 Grands Prix al zijn afgelast, dan wel uitgesteld en diverse autosport evenementen zijn verplaatst vanwege de wereldwijde pandemie van het coronavirus, vermaken de coureurs zich met e-racen. Max Verstappen een van de prominente leden van Team Redline, staat er om bekend dat hij graag simulatie spellen speelt. Zijn team heeft een meerdaags evenement opgezet: ‘Real Racers Never Quit’. Het evenement bestaat volledig uit simraces, die over twee weken verdeeld zijn. Buiten Verstappen ook deelname van diverse Nederlandse coureurs zoals afgelopen keer met Giedo van der Garde uit het Racing Team Nederland. Ook de Belg Stoffel Vandoorne is van de partij.

Real Racers Never Quit round 2 LIVE

Er gaat geracet worden op zes avonden, waarvan de eerste afgelopen maandag op 23 maart was. Vanavond 25 maart om 21.00 uur is de tweede ronde. De racedagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Dit betekent dat Verstappen, die het tegen veertig andere professionele coureurs opneemt, niet meer dan twaalf keer in een korte periode gaat rijden. Volgens Team Redline namen de coureurs zelf het initiatief tot het evenement.

Uitzendschema “Real Racers Never Quit by Team Redline"
Maandag 23 March, 21.00 (al verreden)
Woensdag 25 March, 21.00
Vrijdag 27 March, 21.00
Maandag 30 March, 21.00
Woensdag 1 April, 21.00
Vrijdag 3 April, 21.00

De wedstrijden zijn live te volgen via live.teamredline.com en de officiële YouTube- en https://www.twitch.tv/teamredline-kanalen van het Team Red Line.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS