Formule 1

LIVE Max Verstappen in V8 Supercars

Uitgegeven door Bas Kaligis • 27 maart 2020 18:49 • Print artikel

Nu de eerste acht Formule 1 Grands Prix van 2020 al zijn afgelast, dan wel uitgesteld en diverse autosport evenementen zijn verplaatst vanwege de wereldwijde pandemie van het coronavirus, vermaken de piloten zich met e-racen. Max Verstappen een van de prominente leden van Team Redline, staat er om bekend dat hij graag simulatie-spellen speelt. Zijn team heeft meerdaagse evenementen opgezet: ‘Real Racers Never Quit’. De evenementen bestaan volledig uit simraces, die over twee weken verdeeld zijn. Buiten Verstappen ook deelname van diverse Nederlandse coureurs zoals afgelopen keer met Giedo van der Garde uit het Racing Team Nederland. Ook rijders als de McLaren F1-coureur Lando Norris en de Belg Stoffel Vandoorne zijn van de partij.

Max Verstappen V8 Supercars Real Racers never Quit round 3

Er gaat geracet worden op zes avonden, waarvan de eerste twee afgelopen maandag op 23 maart en woensdag 25 maart waren. Vanavond is om 21.00 uur de derde ronde. Max Verstappen racet nu met de spectaculaire V8 Supercars. De racedagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Dit betekent dat Verstappen, die het tegen veertig andere professionele coureurs opneemt, niet meer dan twaalf keer in een korte periode gaat rijden. Volgens Team Redline namen de coureurs zelf het initiatief tot het evenement.

Uitzendschema “Real Racers Never Quit by Team Redline"
Maandag 23 March, 21.00 (al verreden uitslag)

Woensdag 25 March, 21.00 (al verreden uitslag)

Vrijdag 27 March, 21.00

Maandag 30 March, 21.00

Woensdag 1 April, 21.00

Vrijdag 3 April, 21.00

De wedstrijden zijn live te volgen via live.teamredline.com en de officiële YouTube- en https://www.twitch.tv/teamredline-kanalen van het Team Red Line.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS