Formule 1

Lewis Hamilton wil geruchten de kop indrukken: "Binnenskamers gebeuren er dingen"

Uitgegeven door Bart • 10 mei 2019 17:11 • Print artikel

Bij Mercedes zijn ze het seizoen uitstekend gestart. Lewis Hamilton en Valtteri Bottas wonnen beide twee races en in de WK-stand gaat de Fin met één punt verschil aan de leiding. Dat doet denken aan de felle strijd tussen 2014 en 2016 tussen Hamilton en Nico Rosberg, maar de Brit wil die geruchten snel de kop indrukken. "Ik verwacht geen strijd als destijds met Rosberg", zei Hamilton in aanloop naar de Grand Prix van Barcelona.

Hamilton Bottas


"Binnenskamers gebeuren er dingen waar jullie geen weet van hebben", zei Hamilton. "Dit is niet de plaats om daar dingen over te zeggen. Dat houden we intern en dat is niet voor het publieke domein. Het belangrijkste is dat we als team optrekken. We hebben het besproken en hopelijk komen deze verhalen niet opnieuw naar boven.

Hamilton ziet dan ook een totaal andere situatie als destijds met Rosberg. "We hebben een fantastische sfeer binnen het team. Het respect voor Valtteri is groot. We hebben onderling afspraken gemaakt en eindigen races als eerste en tweede. We spelen een ondersteunende rol aan elkaar."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS