Formule 1

Lewis Hamilton weet waar het gevaar zit: "Het wordt wel een strijd met Max Verstappen, maar..."

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 30 november 2019 18:10 • Print artikel

Lewis Hamilton heeft weer eens laten zien waarom hij de beste coureur van dit jaar is in de Formule 1. De Mercedes coureur pakte pole op het circuit van Abu Dhabi. Hamilton was na afloop van de kwalificatie erg blij dat hij weer op pole stond, want dat was voor Hamilton al even geleden. Naast hem op de eerste startrij staat Max Verstappen.

Lewis Hamilton

“Het was al even geleden dat ik pole kon pakken, dus daar ben ik erg blij mee”, vertelde Lewis na afloop aan Paul Di Resta. “Het team heeft het geweldig gedaan. Gisteren verliep het allemaal niet soepel, maar dat hebben we vandaag recht gezet. Het team heeft hard gewerkt en ik heb me vannacht gefocust om hier weer een top resultaat neer te zetten en dat is gelukt. Het publiek is hier fantastisch dus ik wilde ook echt alles geven. We geven binnen het team nooit op en we blijven ons verbeteren om aan de top te blijven."

"Valtteri heeft het ook super gedaan. Gisteren was hij vooral heel erg snel, we zijn een goed team. Dit is echt een hele speciale auto, ben blij dat ik daar nog even in kan rijden. Morgen tijdens de race wordt het wel een strijd met Max Verstappen, maar we gaan er voor”.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS