Formule 1

Lewis Hamilton over band met vader Anthony: "Onze reis is niet altijd makkelijk geweest"

Uitgegeven door Bart • 7 februari 2020 11:05

Lewis Hamilton hoopt maar wat graag de band met zijn vader Anthony terug te versterken. In een post op social media richt de zesvoudig wereldkampioen zich tot zijn vader die zijn manager was in het begin van zijn Formule 1-tijd. Aan die werkrelatie kwam in 2010 een eind en de twee spraken enige tijd niet met elkaar. "Onze reis is niet altijd makkelijk geweest", zegt Lewis Hamilton op Twitter.



"We zijn in die tijd die echte vader-zoon relatie verloren en dat is iets dat we allebei graag willen herstellen", vervolgt Hamilton. "De laatste jaren zijn we weer iets closer geworden en tijdens de winterbreak heb ik mijn vader ook uitgenodigd om samen tijd door te brengen. Dat hebben we eerder niet gedaan en deze quality time met hem heeft me heel goed gedaan."

"Je familie is het belangrijkste in de hele wereld. Je kunt je familie niet uitkiezen, maar je moet er met elkaar zien uit te komen. Zij zullen er voor je zijn als je niets meer hebt."

Hamilton's vader financierde de kartcarrière vanaf het moment dat Lewis 8 jaar oud was totdat hij op 11-jarige leeftijd werd opgepikt door McLaren. Vader en zoon Hamilton bleven close tot de relatie in 2010 verbroken werd.

Lewis Hamilton

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS