Formule 1

Lando Norris: "We bevinden ons niet in een slechte positie maar we hebben nog veel werk te doen"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 17 april 2021 11:20 • Print artikel

Lando Norris kan qua resultaten redelijk tevreden terugkijken op zijn eerste trainingsdag in Italië. Maar Norris blijft kritisch. De eerste training wist hij zijn McLaren naar een dertiende tijd te rijden. Tijdens de tweede oefensessie, waarin hij ook nog een klein uitstapje door de grindbak maakte, reed hij zijn oranje bolide naar de achtste tijd.

Lando Norris McLaren F1

“Het was een lastige dag. Doodgewoon omdat het nogal rommelig verliep. Niet per se van onze kant, maar vanwege de gele vlaggen, rode vlaggen en al dat soort dingen. Er waren ook een paar problemen met de radio en ook weer dingen die niet onze schuld waren, maar die het wel maakten tot een hectische sessie”, zei Lando Norris op de website van het team.

"Er zijn zaterdag veel dingen om aan te werken. Ik zou niet zeggen dat we net zo zelfverzekerd zijn als een paar weken geleden, maar ik denk dat we zaterdag een aantal goede verbeteringen kunnen aanbrengen, zodat de auto een beetje leuker is om ermee te rijden. Een beetje comfortabeler en om mezelf een beetje meer te geven, het geeft me dan ook meer zelfvertrouwen. Desondanks denk ik niet dat we ons in een slechte positie bevinden, maar we hebben zeker wat werk te doen." besloot de vrolijke rijder van McLaren.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS