Formule 1

Lance Stroll vermaakt zich goed: "De auto was mooi uitgebalanceerd, maar..."

Uitgegeven door Pascal Wekema • 20 april 2021 18:21 • Print artikel

Lance Stroll kijkt tevreden terug op de Formule 1 Grand Prix Emilia Romagna op het circuit van Imola. Stroll begon vanaf de tiende plek en wist tijdens de race onder lastige omstandigheden drie plekken te winnen. Zo finishte hij op plek 7 en staat Lance op de negende positie in de stand van het Wereldkampioenschap Formule 1.


Formule 1 Lance Stroll

"Dat was een erg leuke en een spannende race. We hebben een aantal belangrijke punten gescoord en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Het weer maakte het interessant en we hebben er het beste van gemaakt", zei Stroll. "Alle lof voor de crew op de grid voor het laten repareren van mijn auto na het remprobleem. We hebben ook een versnellingsprobleem overwonnen, dat ons tijd heeft gekost, maar we zijn erin geslaagd om tot het einde vol te houden. Het was gewoon een erg drukke middag met zoveel dingen, dus ik ben erg blij dat ik zes punten heb gescoord".

"De auto was dit weekend mooi uitgebalanceerd, maar we hebben nog wat werk te doen om de teams voor ons in te halen. Dat is waar onze focus nu ligt terwijl we ons voorbereiden op Portugal", besloot de Aston Martin coureur.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS