Formule 1

Lance Stroll laat niks los over toekomst: ‘Ik kijk wel wat er gebeurd’

Uitgegeven door Stefan Kerk • 6 oktober 2018 14:50 • Print artikel

Een overgang van Lance Stroll naar Racing Point Force India lijkt voor 90% zeker. Toch wil de jonge Canadees nog niets zeggen over de bijna zekere overgang. In de persconferentie voor de Grand Prix van Japan werd gevraagd naar de situatie rondom de overstap, maar Stroll liet niets los.

Lance Stroll

Lance Stroll heeft in de 36 Grands Prix die hij heeft gereden nog weinig geïmponeerd. Op een verrassend podium in Azerbeidzjan in 2017 na heeft de Canadees de harten van de fans nog niet weten te stelen. Toch is het bijna zeker dat Stroll volgend seizoen de sprong naar Racing Point Force India kan maken, mede door het nieuwe eigenaarsschap van vader Lawrence Stroll.

Toen gevraagd werd of er al meer bekend is over de stap, liet Stroll weten dat hij er nu niet mee bezig is: “We kijken wel hoe het loopt. Het seizoen kent nog 5 races en ik bekijk het van weekend tot weekend.” De Canadees lijkt zich te willen focussen op een goed resultaat in de laatste races van het seizoen en hoopt nog ergens punten te kunnen scoren voor het kwakkelende Williams.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS