Formule 1

Ladies GT: Annemarie Smink tevreden met resultaat na inhaalslag in tweede Race 2: "Smaakt naar meer!"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 22 mei 2018 12:11 • Print artikel

Nog voor de tweede race van de Ladies GT op het Circuit van Zandvoort tijdens de Jumbo Racedagen voorspelde Annemarie Smink al dat het lastig zou worden om een goede prestatie neer te zetten. Smink moest als laatste starten en zoals alom bekend is het lastig inhalen op het circuit in de duinen. De winnares van Race 1 kon haar winst van zaterdag niet prolongeren, maar finishte toch knap op P10.

Annemarie Smink Ladies GT Edwin Foto Schimmel

Op de vraag van RaceXpress, direct na de huldiging, of het inderdaad moeilijk was - zoals voorspeld - antwoordde de winnares van de race op zaterdag: "Het was zeker moeilijk. Het hele veld ging hier in één keer los. Aan het einde van de eerste ronde had ik de eerste ingehaald, dus was ik al blij. In de tweede ronde haalde ik er in één keer meteen drie in. Toen was het een kwestie van volhouden en spinde Monic uiteindelijk ook nog een keer. Dat resulteerde in een soort fotofinish. Echt last minute!"

Verdeeld over beide Jumbo racedagen is Smink gehuldigd als tweede, waar ze erg blij en tevreden mee is. "Totaal tevreden, ècht een heel gave ervaring", glunderde Annemarie. Op de vraag of ze een volgende keer weer deelneemt lacht ze, maar geeft wel aan dat het smaakt naar meer.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS