Formule 1

Kritische geluiden uit Engeland op Max Verstappen: "In de ogen van de fans kan Max niets fout doen"

Uitgegeven door Bart • 30 november 2019 20:06 • Print artikel

Max Verstappen laat dit jaar fraaie racekunsten zien en won onder meer drie Grands Prix, maar niet iedereen denkt alleen maar aan de positieve dingen. F1-commentator Tony Dodgins is uiterst kritisch op de Limburger. De Channel 4-commentator snapt niet waarom iedereen zo lyrisch op Verstappen is en noemt onder meer de race in Mexico als voorbeeld.

Max Verstappen


"De manier waarop Verstappen reageerde in Mexico na de gele vlag in de kwalificatie, dat is pure arrogantie", zegt Dodgins tegen Autocar. "Hij denkt wellicht dat de regels niet voor hem gelden. Verstappen had in Mexico de snelste auto, maar probeert in de eerste bocht de race te winnen. Door de aanvaring met Hamilton eindigt hij op een minuut van de winnaar. En dat met de snelste auto."

"Toch is Verstappen in Mexico verkozen tot Driver of the Day, want in de ogen van de fans kan hij niets fout doen. Het was beter geweest om hem uit te roepen tot Muppet van het Weekend. Na vijf jaar in de Formule 1 zou je toch denken dat hij het wel eens zou moeten snappen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS