Formule 1

Kimi Räikkönen klaagt: "Auto voelt snel moeilijk aan" - Sebastian Vettel: "We zijn er nog niet"

Uitgegeven door Pasquinel Neys • 9 juni 2018 14:10 • Print artikel

Scuderia Ferrari F1-coureurs Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen beginnen met grote twijfel aan het GP-weekend in Montreal. Räikkönen reed tijdens de tweede vrije training in Canada de tweede tijd. De Fin eindigde op een tiende van Max Verstappen die opnieuw de snelste tijd reed. Ondanks de tweede tijd was de oud wereldkampioen Formule 1 niet tevreden met de balans van zijn auto. “Het was niet mijn beste dag”, zei de Fin bij zijn terugkeer in de paddock. “Naarmate de dag vorderde was er wel verbetering maar het was niet makkelijk.”

Kimi Raikkonen

“Vanaf de start van de trainingen liep het niet vlot. Je kan het wel verwachten hier. Het circuit is redelijk lastig met alle hobbels in het wegdek. Door de lage downforce-afstelling voelt de auto nogal snel moeilijk aan”, aldus de Fin.

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel bleef op zijn beurt lange tijd in de pitbox vanwege veranderingen aan de set-up van zijn wagen. De Duitser weet dat er nog werk is voor het team uit Maranello. “We zijn er nog niet. We moeten nog een beetje tijd vinden om het plaatje te laten kloppen. We zullen kijken wat zaterdag brengt”, sloot Vettel af.

Nu speciale korting van 20 Euro korting op de tickets voor de Formule 1 op Hockenheim! Wil jij naar de Grand Prix van Duitsland? Profiteer dit weekend nog en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS