Formule 1

Kevin Magnussen: "Hele goede auto en er zit potentie in om meer te bereiken"

Uitgegeven door Jessica Ratering • 11 september 2018 12:17 • Print artikel

De Grand Prix van Singapore staat weer op de planning, dat betekent dat de Formule 1 dit seizoen niet meer Europa aandoet. Met nog zo’n zeven races te gaan ziet het team van Haas nog alle kansen om als vierde te eindigen in het constructeurskampioenschap. Het team moet hiervoor het team van Renault uitdagen. Renault staat op dit moment tien punten voor op het Amerikaanse team.

Kevin Magnussen Haas F1

Kevin Magnussen heeft hoge verwachtingen voor aankomende race. “Mijn verwachting is dat wij in het voorste gedeelte van het middenveld kunnen vechten en dat we de strijd aangaan met Renault om uit te maken wie best of the rest is, zoals we al veel vaker hebben gedaan dit jaar.”

De Deen heeft alle vertrouwen in zijn team en auto om de strijd aan te gaan. “We doen er alles aan om de juiste resultaten te behalen. Ik denk dat we hebben laten zien dat we dicht bij Renault kunnen komen in het kampioenschap. Zeker wanneer je rekening houdt met de pech en problemen de we in een aantal races dit jaar hadden. Het laat zien dat we een hele goede auto hebben en dat er potentie in zit om meer te bereiken.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS