Formule 1

Kaspersky Lab brengt Scuderia Ferrari Formule 1-simulators naar Nederland

Uitgegeven door Johan Vis • 6 augustus 2018 06:07 • Print artikel

Als trotse sponsor van het Scuderia Ferrari Formule 1 team haalt Kaspersky Lab op 18 en 19 augustus twee Formule 1-simulatoren naar Nederland. Bezoekers van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa kunnen zo hun eigen rondjes rijden in de Ferrari Virtual Academy Simulators en hierbij exclusieve Ferrari prijzen winnen.

Kaspersky Lab brengt Scuderia Ferrari Formule 1-simulators

Verheugd
Harco Enting, General Manager Kaspersky Lab Benelux: ''Wij zijn blij met de kans die GAMMA Racing Day ons biedt om Kaspersky Lab in de schijnwerpers te zetten en het belang van (IT-) beveiliging voor de motorsport te onderstrepen. Als Official Sponsor van het Scuderia Ferrari-team kunnen wij op het evenement in Assen laten zien dat goede beveiliging ook in de Formule 1-wereld cruciaal is. Kaspersky Lab sponsort Scuderia Ferrari omdat we goed bij elkaar passen. Beide partijen behoren tot de absolute top op hun vakgebied. Dat uit zich in superieure prestaties, technische hoogstandjes en optimale betrouwbaarheid. Wij zijn dan ook verheugd dat we twee race simulators naar Assen hebben kunnen halen om dit te demonstreren.''

Win exclusieve Ferrari prijzen
Iedere bezoeker van de GAMMA Racing Day paddock is welkom in het Kaspersky Lab Scuderia Ferrari Formule 1-paviljoen om in de speciale 'photo booth' vereeuwigd te worden met de auto of om plaats te nemen in één van de twee simulatoren. Hierbij zijn exclusieve Ferrari prijzen te winnen.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS