Formule 1

Jos Verstappen zet de boel op scherp! Robert Doornbos: "Red Bull weet zelf ook hoe fragiel de situatie is.."

Uitgegeven door Bart • 8 oktober 2019 17:29 • Print artikel

De magere herstart van Max Verstappen na de zomerbreak zorgt voor kopzorgen bij de familie Verstappen. Zo uitte vader Jos Verstappen vorige week in het Ziggo Sport-programma Peptalk felle kritiek op het F1-team. De oud-coureur ziet ook dat de normaal zo stijgende lijn in een seizoen dit jaar uitblijft. Robert Doornbos zat maandag in het programma aan tafel en sprak het vermoeden uit dat Red Bull niet bepaald blij was met de uitspraken van Verstappen sr.

Max Verstappen


Jos Verstappen zei het volgende over de situatie bij Red Bull. "Dit jaar zijn we in principe niet dichterbij gekomen aan de concurrentie, dus waarom zouden we dat gat volgend jaar wel ineens kunnen dichten? Bij het team moet er wat veranderen om mee te kunnen doen om de wereldtitel"

Volgens Doornbos zijn die uitspraken niet in goede aarde ontvangen. "Hij zal absoluut een berichtje van het team hebben gekregen met de vraag of het nodig was om die uitspraken te doen. Red Bull weet zelf ook hoe fragiel de situatie is. Als ze Max volgend jaar geen auto leveren waarmee hij echt competitief kan zijn, dan is het afgelopen. Volgend jaar is dus alles of niets."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS