Formule 1

Jan Lammers trots op de GP-organisatoren die de milieu-oppositie hebben afgeweerd: "Ze zijn gewoon tegen alles wat je zegt"

Uitgegeven door Peter Vader • 8 november 2019 18:03 • Print artikel

Jan Lammers zegt dat hij 'trots' is dat de organisatoren van de Dutch Grand Prix tot nu toe de sterke milieu-oppositie hebben afgeweerd over de volgend jaar te verrijden Formule 1 race op het het Zandvoortse duinencircuit. De voormalige F1-coureur is de woordvoerder van de Zandvoort-organisatoren, die erin geslaagd zijn de juridische en bureaucratische hindernissen af ​​te wenden die tot nu toe door milieugroeperingen op hun pad zijn gezet.

Jan Lammers RX foto Peter Vader

Geen compromis
"De regisseur en zijn team hebben extreem hard gewerkt en ik ben er trots op dat de rechter het ermee eens is dat Zandvoort zijn werk zorgvuldig heeft uitgevoerd", vertelde Lammers aan grandpx.news. Hij zei dat de milieugroeperingen niet open stonden voor het idee van een compromis.

Overal tegen
"De tegenstanders waarmee we te maken hebben, zijn in principe tegen", zegt Lammers. ďOf iets echt is of niet, het kan ze niet schelen. Ze zijn gewoon tegen alles wat je zegt. Als ze met echte ideeŽn komen, luisteren we er met volledige aandacht naar en nemen we er iets van over."

Meest duurzame race
Lammers zei zelfs dat het verkeerd is om de Nederlandse GP-organisatoren te karakteriseren als zijnde in oorlog met het milieu."We staan ​​eigenlijk aan dezelfde kant als de milieuorganisatoren waarmee we in de rechtszaal worden geconfronteerd", zei hij."De Nederlandse GP wordt de meest duurzame race op de Formule 1-kalender!"

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS