Formule 1

Is Red Bull een optie voor George Russell: "Ik probeer altijd elke relatie..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 juli 2021 06:33 • Print artikel

George Russell rijdt al een aantal jaar bij Williams en zit op de reservebank voor het zitje bij Mercedes. Vorig jaar mocht de Brit even proeven aan de Zilverenpijl, toen Lewis Hamilton geveld was door Corona. De Brit lijkt wel alle opties open te houden, als hem gevraagd wordt of Red Bull een optie is.

George Russell F1

“Ik probeer altijd elke relatie open te houden”, zegt Russell in de F1 Nations Podscast. “Als iemand me uitnodigt voor een gesprek, dan zeg ik geen nee. Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren.”

Overigens flirtte Dr. Helmut Marko ook al met de Brit. De Red Bull-consultant zei de coureur te zullen overwegen als hij beschikbaar is. Op dit moment is het nog onduidelijk wat Red Bull en Sergio Perez volgend jaar doen. De Mexicaan heeft een contract voor een jaar bij het team. Gezien de prestaties van de F1-coureur in vergelijking met zijn voorgangers Pierre Gasly en Alex Albon, lijkt een verlenging wel in de lucht te hangen. Wat betreft een stap van Russell naar Mercedes gaan diverse geruchten. “Er is nog niets besloten en er wordt niets aangekondigd”, verduidelijkt de Williams-coureur. Hij houdt zich op de vlakte over de toekomst: “Wanneer zulke regelveranderingen er aan komen, gaat alles in de sport abrupt veranderen. Ik hou mijn vingers gekruist voor Williams, dat het een positieve verandering voor ze wordt.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS