Formule 1

Is Kimi Raikkonen wel een Iceman: "Hele lieve warme man die gek is op..."

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 7 augustus 2015 18:09

Kimi Raikkonen heeft als Formule 1 coureur het imago van 'Iceman". De Fin komt altijd zeer koeltjes over in interviews, simpelweg omdat hij er niet van houdt om in de publiciteit te staan. Volgens zijn partner, Minttu Virtanen , is Kimi thuis allesbehalve een koude persoonlijkheid.



Raikkonen heeft een relatie met Minttu sinds 2013. Samen met haar werd hij begin dit jaar vader van zoontje Robin. Volgens de voormalig stewardess is Kimi een echte familieman: "Het zal jullie misschien verbazen maar Kimi is een hele warme persoonlijkheid. Het duurt echter vrij lang voor je bij hem binnenkomt, want hij vertrouwt niet veel mensen. Hij wil je eerst goed leren kennen. Maar achter dat wantrouwige trekje zit echt een hele lieve warme man, die daarnaast een geweldige vader is. Voor Kimi is zijn familie het belangrijkst, punt. Zijn werk komt daarna. Op zijn werk is hij zelfzuchtig en wil hij ten koste van alles winnen, maar thuis verdwijnt al dat gejakker."

"Kimi is gek op kinderen. Als ik morgen zwanger zou zijn dan is hij daar waarschijnlijk blijer mee dan ik! Hij wil graag meer kinderen, ik ook hoor. Zwanger zijn is echter geen pretje."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS