Formule 1

Is de autosport jouw grote passie? En wil je meewerken aan RaceXpress.nl? Meld je dan nu aan!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 oktober 2019 14:30 • Print artikel

Max


Is autosport jouw grote passie? En wil je meewerken aan RaceXpress.nl? Wij zoeken redactionele medewerkers voor de autosport, Formule 1, DTM, Dakar. Heb jij grote interesse in de Formule 1, autosport of karting? RaceXpress.nl is één van de toonaangevende autosport- en karting-gerelateerde websites in de Benelux. Wij zoeken enthousiastelingen die ons team kunnen versterken. vrijwilligers die helpen met de verslaggeving, achtergrondverhalen en plaatsen van berichten. Buiten de Formule 1 zoeken we ook allrounders voor de andere nationale en internationale autosport zoals DTM, FIA World Endurance Championship, WTCR en voor de diverse formuleklassen zoals F2, F3 en Formula E.

RaceXpress 24Uur van Le Mans


Wil je meewerken aan RaceXpress.nl? Meld je dan nu aan! Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Stuur dan een mailtje naar bkaligis@racexpress.nl met het volgende:

- Wie je bent, inclusief leeftijd;
- De hoeveelheid tijd dat beschikbaar kunt zijn;
- Eventueel meesturen van eerdere werken (bijv. verslagen);
- Waar jouw kwaliteiten liggen;
- Motivatie waarom wij voor jou moeten kiezen.

Na het sturen van je mailtje zullen wij spoedig van ons laten horen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, of meer informatie wilt hebben, dan kun je vrijblijvend contact opnemen via: bkaligis@racexpress.nl

Bedankt voor je interesse,

Bas Kaligis

RaceXpress

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Stuur dan een mailtje naar bkaligis@racexpress.nl

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS