Formule 1

"Ik race niet in de Formule 1 omdat ik iemands zoon ben of een berg geld meebreng"

Uitgegeven door Bart • 9 juni 2019 04:06 • Print artikel

Antonio Giovinazzi kan niet terugkijken op een geslaagde start van 2019. De Italiaan heeft nog geen potten kunnen breken en de geruchten gaan al wie de Alfa Romeo-coureur moet vervangen. In de eerste vrije training eindigde Giovinazzi met de achterkant van zijn auto in de muur, maar de hoofdpersoon zelf vindt het nog te vroeg om een oordeel te vellen.

Antonio Giovinazzi


"Ik maak me nog geen zorgen", zegt de coureur tegen Motorsport. "Zes races zijn te weinig om jezelf te bewijzen. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen en dan zien we wel hoe het gaat."

"Ik heb vertrouwen in het team en het team heeft vertrouwen in mij", aldus Giovinazzi. "Ik ben hier niet omdat ik iemands zoon ben of een grote berg geld meebreng. Ik rij hier omdat ik het goed deed in de GP2 en in de laatste drie jaar bij Ferrari. Ik heb ook een beetje geluk nodig, je moet een geleidelijk weekend en als de auto goed is, ben ik overtuigd van een goed resultaat."

Een rustig en geleidelijk weekend had Giovinazzi in Canada niet door zijn spin in de muur tijdens de eerste vrije training.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS