Formule 1

Honda weet niet of eerste seizoen met Max Verstappen en Red Bull goed of slecht is: "Aanzienlijke stappen gezet"

Uitgegeven door Bart • 17 november 2019 06:35 • Print artikel

Het eerste jaar van de samenwerking tussen Honda en Red Bull zorgt over het algemeen voor positieve geluiden.Max Verstappen won voor de zomer de races in Oostenrijk en Duitsland en dat stemt de Japanse motorleverancier tevreden. Ondanks dat de snelheid van Ferrari na de zomer niet te evenaren is, kijken beide partijen uit naar een rooskleurige toekomst.

Max Verstappen Red Bull Honda


"We hebben in 19 races met Red Bull positieve resultaten behaald", zei Toyoharu Tanabe in Brazilië. "Zeker als je het vergelijkt met voorgaande jaren. We hebben twee zeges behaald, een pole position en in Duitsland hadden we beide teams op het podium. We hebben dit jaar aanzienlijke stappen gezet."

Waar Max Verstappen al uitkijkt naar de titelstrijd in 2020, doet Honda dat ook. "We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Red Bull. Onze relatie is goed. Het is niet makkelijk om te zeggen of we het goed of slecht hebben gedaan. Het resultaat met twee zeges en een pole was goed en we hebben een mooie vooruitgang in onze onderlinge relatie geboekt."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS