Formule 1

Honda-baas Masashi Yamamoto gelooft in succes Max Verstappen en Red Bull: "Ons eerlijke gevoel is dat we..."

Uitgegeven door Peter Vader • 25 maart 2019 15:40 • Print artikel

Honda-baas Masashi Yamamoto heeft gezegd dat hij hoopt dat Honda zijn eerste race met Red Bull tegen de zomer zal winnen. De Honda - Red Bull-relatie is goed begonnen dit seizoen en Max Verstappen behaalde het podium in hun eerste race. Ze hopen dat ze kunnen voortbouwen op deze prestatie en hebben als doel tegen het einde van het seizoen vijf overwinningen behaald te hebben.

Max Verstappen Honda power

"Nu kunnen we laten zien wat Honda's gedachten zijn omtrent 'winnen' ", zei Yamamoto tegen Motorsport.com. "We vertrouwen erop ons doel te realiseren rond de zomer. Hopelijk redden we dat. We hebben nu een kans om onze filosofie over het winnen van GP races te laten zien." De Japanner voegde hieraan toe: "Ons eerlijke gevoel is dat we het niveau van Ferrari en Mercedes nog niet hebben bereikt. We moeten nog verder ontwikkelen dan ons huidige niveau."

Honda logo

"In termen van Red Bull zijn ze een topteam: goede rijders, management en chassis. Dus moeten we een goede motor bouwen als zijnde hun motorenleverancier van het merk Honda. Als we dat doen, dan denken we dat we het pad kunnen bewandelen van het winnen van Grands Prix met Red Bull. Dat is dus ons doel!", aldus een gemotiveerde Yamamoto, die hoopt dat ze blijvend kunnen presteren en terugkeren naar de top van de Formule 1.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS