Formule 1

"Het begon eigenlijk allemaal al met de contacten die we hadden met Jos Verstappen"

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 19 april 2019 19:07 • Print artikel

Jumbo Supermarkten is een van de sponsoren van Max Verstappen van het eerste uur. Frits van Eerd en Max Verstappen vertellen tijdens een event in Veghel meer over het begin van de samenwerking tussen het jonge racetalent en Van Eerd.

Max Verstappen

"Het begon eigenlijk allemaal al met de contacten die we hadden met Jos Verstappen", zei Frits van Eerd tegen host Humberto Tan. "We hoorden natuurlijk al over Max dat hij het goed deed, dat hij alles wist te winnen wat hij kon winnen. Dus toen gingen we denken moeten we en kunnen we daar wat mee. Het was niet alleen zakelijk maar het was gewoon een gevoel. We willen bij Jumbo ook winnen, dus het paste gewoon goed bij elkaar. Max wil winnen en wij ook! Dus het was een goede combinatie. En hij deed het geweldig goed en hij blijft het goed doen. Daarom is het fijn om daar bij betrokken te zijn."

Het eerste gesprek was een beetje aftasten zei Max tegen Humberto: "We willen allebei winnen zoals al gezegd is. Het was een goede match met elkaar. Ik merkte ook het enthousiasme bij Frits en ik had er een goed gevoel bij. Het is dan natuurlijk vooral in het begin kijken hoe het gaat. Als je de overstap maakt van de kart naar de Formule 3 en dat is nogal een stap. Dan is het altijd afwachten hoe het loopt, maar ik voelde me heel comfortabel en de samenwerking met Jumbo en Frits blijft top."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS