Formule 1

Het 40-jarige Renault Formule 1 ziet R.S.17 vereeuwigd worden in 600.000 blokjes LEGO

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 6 december 2017 17:30 • Print artikel

Om het veertigjarig jubileum te vieren is het Renault Sport Formula One Team een samenwerking aangegaan met Lego. Het befaamde L’Atelier Renault heeft een R.S.17 Formula 1 auto gemaakt op ware grote van 600.000 Lego-stenen, samen met een scala aan activiteiten voor jong en oud.

Formule 1 2017 Renault

"Voor veel mensen is de Formule 1 een droomwereld waar zij alleen maar dichtbij kunnen komen via de televisie-reportages", zei Patrice Baheux, de General Manager van het L’Atelier. "Ons motto is 'maak het onmogelijke mogelijk' en dit streven we na in alles wat we doen."
Emile Carle, hoofd communicatie voor LEGO France-Iberia, voegde er aan toe: "Het merk Lego symboliseert een krachtige wereld vol inbeelding voor onze klanten. De creativiteit van kinderen en volwassenen liggen aan het hart van de Lego-ervaring. Deze dragen al generaties lang iedere dag bij aan het bouwen van een magische wereld. Het partnerschap met het Renault Sport Formula One Team was voor ons een voor de hand liggende keuze, niet alleen vanwege de gezamenlijke waarden waar we in geloven. Maar vanwege onze gedeelde passie."

Babe-box

Xtra

COLUMNS