Formule 1

Helmut Marko wil niets weten over vete tussen Jos Verstappen en Christian Horner: "Speel die spelletjes niet"

Uitgegeven door Frank Korsel • 3 juli 2024 07:01

Het Grand Prix-weekend in Oostenrijk werd niet alleen overschaduwd door de crash tussen Max Verstappen en Lando Norris, maar ook door de felle ruzie tussen Jos Verstappen en Helmut Marko drukte zijn stempel op het weekend. Speciaal adviseur van Red Bull Racing, Helmut Marko, is helemaal klaar met de ruzie tussen de twee. Hij wil dat het team zich weer gaat concentreren op het winnen van races.

Helmut Marko Jos Verstappen

Jos Verstappen kwam afgelopen zaterdag in het nieuws toen hij bekend maakte dit weekend niet in actie ging komen tijdens de Red Bull Legens Parade. Hier zou Verstappen Sr. plaatsnemen in de Red Bull RB8, maar door een conflict met Red Bull-teambaas Christian Horner zag hij hier van af. Het conflict zou onder andere zijn gegaan over het feit dat Horner achter de rug van Verstappen Sr. zou hebben geprobeerd tegen te houden om Verstappen te laten rijden.

Wie er nu gelijk heeft, daar wil Marko niet over uitweiden. In gesprek met het Oostenrijkse OE24 is de 81-jarige Le Mans-winnaar luid en duidelijk: "Ik speel deze spelletjes niet mee. We willen het wereldkampioenschap winnen en we moeten onze krachten bundelen om dat doel te bereiken."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS