Formule 1

Heeft Pierre Gasly kans op een rentree bij Red Bull? "Ik lees alle speculaties niet meer"

Uitgegeven door Bart • 22 september 2019 17:19 • Print artikel

Het duurt nog een aantal weken voordat Red Bull bekend gaat maken wie komend seizoen de teamgenoot van Max Verstappen is. Topman Helmut Marko gaf in Singapore aan dat de keuze waarschijnlijk zal gaan tussen Alexander Albon en Pierre Gasly. De Fransman werd eerder dit jaar nog teruggezet naar Toro Rosso, maar zou dus nog altijd een kandidaat zijn. Zelf leest hij alle geruchten, reacties en speculaties niet meer."

Alex Albon


"Om eerlijk te zijn, ben ik al een tijdje gestopt om reacties en commentaren te lezen, want het zijn er gewoon veel te veel", zegt Gasly tegen GPToday. "Ik moet me gewoon focussen op mijn taken en momenteel ben ik tevreden met hoe het gaat en de prestaties die we op de baan laten zien."

"We zien wel wat Red Bull gaat beslissen. Ik ben tevreden hier bij Toro Rosso en moet gewoon zo goed mogelijk presteren. Dan kan ik alleen maar afwachten wat zij voor de toekomst besluiten. Ik focus me om een betere atleet te worden en een beter coureur. Ik wil ervaring opdoen en alles verbeteren waar ik zelf invloed op heb."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS