Formule 1

Haas F1 niet meer in zee met Giovinazzi: "Ik kan niet zeggen hoe negatief het is geweest"

Uitgegeven door Daan Daniels • 5 december 2017 18:09 • Print artikel

Haas-teambaas Guenther Steiner zal in 2018 geen gebruik maken van Antonio Giovinazzi als derde rijder van het team. Steiner is niet tevreden over de inbreng van de jonge Ferrari-protegé. Giovinazzi reed afgelopen seizoen zeven keer tijdens de vrijdagtrainingen voor Haas. Steiner zegt dat zijn team dat in 2018 zeker niet meer zal doen, ondanks het nadrukkelijke verzoek van motorleverancier Ferrari.

Antonio Giovinazzi


"Ik denk niet dat het onze rijders heeft geholpen", zei Steiner tegen Ekstra Bladet. "Ik kan niet zeggen hoe negatief het is geweest, maar het was zeker niet positief. We zullen zien wat we komend seizoen gaan doen maar daar hebben we nog niet over gesproken."Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk met powerpromise. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen met Max Verstappen.

Formule 1 zakelijk de boeken in? Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS