Formule 1

Guerilla Exhaust gaat 100% Auto Live! Op de foto met de Guerrilla girls

Uitgegeven door Stefan Kerk • 7 oktober 2018 15:42 • Print artikel

Vorig jaar Guerrilla Exhaust gemist op 100% Tuning? Dit jaar komt het helemaal goed! Guerrilla pakt XXXL uit op het evenement van 100% Auto Live. Meer sound, meer power, meer fun! Bezoek de Guerrilla Dome en ervaar hoe een auto behoort te klinken, test 'm zelf: de Guerrilla Bypass, de enige échte uitlaatklep, ieder uur live uitlaatdemo’s van brute auto’s met 4-, 6- en 8-cilindermotoren, krijg uitlaatadvies op maat bij de Guerrilla Crew en ga op de foto in G-Style met de Guerrilla Girls. De entreekaarten zijn in de voorverkoop te bestellen. Speciaal voor de lezers van RaceXpress zijn de kaarten €15,-.

racebabes

Ook elders op het event zul je Guerrilla zien en horen. Zo zullen er tijdens de driftdemo’s Guerrilla equipped auto’s dwars gaan. En check ook de RevBattle arena maar eens… Maak je uitlaat persoonlijk met de Guerrilla Bypass®

Guerrilla Exhaust is de maker van de onovertroffen Guerrilla Bypass, de enige échte uitlaatklep.

Ervaar je auto beschaafd of bruut wanneer jij dat wilt. Laat je verstand of gevoel spreken -

Stealth of Guerrilla Mode - via een druk op de knop van de draadloze afstandsbediening. Door het installeren van de Guerrilla Bypass wordt je uitlaat klepgestuurd en het geluid regelbaar.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS