Formule 1

Goed nieuws voor Max Verstappen! GP van Mexico tot en met 2022 op de kalender: "Het bewijs van dit feit is..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 augustus 2019 09:56 • Print artikel

Goed nieuws voor Max Verstappen! De Formule 1 blijft tot tenminste 2022 naar Mexico City gaan, nadat de Formule 1 en Interamericana de Entreniemiento een contract tekenden om de Grand Prix van Mexico voor een langere periode op het Autodromo Hermanos Rodriguez te houden. Verstappen was er de afgelopen jaren erg succesvol.

Max Verstappen Formule 1 Grand Prix van Mexico

“We zijn blij om het partnerschap met Mexico City, waar de Formule 1 Mexicaanse Grand Prix tot 2022 gehouden wordt, te vernieuwen”, reageerde Chase Carey, de voorzitter van de Formule 1. “Sinds de terugkeer op de WK-kalender in 2015, heeft dit evenement altijd bewezen enorm populair te zijn bij het publiek en de fans, niet alleen in Mexico, maar ook over de wereld. Het bewijs van dit feit is dat de wedstrijdorganisatie de FIA-award heeft gewonnen voor het beste evenement, en niet minder dan vier jaar op een rij. In deze vier jaar hebben 1,3 miljoen mensen de Grand Prix bezocht."

"De Grand Prix is ook een belangrijke economische drijfveer geweest voor de stad, waarmee het krediet als centrum van toerisme kracht is bijgezet. Ik wil de burgemeester Claudia Sheinbaum Pardo en de hele bestuur van Mexico Stad voor al hun inspanningen bedanken zodat de Formule 1 in Mexico blijft en ik kijk er naar uit om weer een groot aantal bezoekers en fans te zien van 25 tot 27 oktober in de Autodromo Hermanos Rodriguez voor de Formule 1 Grand Premio de Mexico 2019!”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS