Formule 1

Goed nieuws voor de fans van Formule 1 en Max Verstappen: gratis Formule 1 bij het Super Sport Weekend op Ziggo

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 september 2018 05:23 • Print artikel

Super Sport Weekend op Ziggo Sport. Goed nieuws voor de fans van Formule 1 en Max Verstappen. Van 13 t/m 17 september staat er een boel topsport op het programma bij Ziggo Sport. Vanaf vandaag en het hele weekend zie je op maar liefst 6 extra HD-kanalen nog meer voetbal, tennis, golf, Formule 1 en andere sporten. Heb je al last van keuzestress? Geen zorgen, dit weekend kijk je gratis het complete aanbod van Ziggo Sport tijdens het SuperSportWeekend. Wat denk je van Spaans en Engels voetbal, eindsprints van Dafne Schippers, inhaalraces van Max Verstappen en basketbalduels uit de NBA. En dat is slechts een greep uit het rijke aanbod van Ziggo Sport. Hoe doen de Oranjemannen het in de Davis Cup? Wie wint het KLM Open? En wordt Hamilton weer de koning van Marina Bay of zorgt Max Verstappen voor een stunt? Kies voor Ziggo Sport Totaal en bepaal zelf wat je kijkt. Alleen dit weekend gratis voor iedereen!

Super Sport Weekend op Ziggo Sport. Voetbal, tennis, golf, Formule 1 en andere sporten; F1 Max Verstappen

SuperSportWeekend
Als Ziggo klant ben je al gewend aan Ziggo Sport kanaal 14, waar je de mooiste duels gratis ziet. Dit lange weekend zie je op maar liefst 6 extra HD-kanalen nog meer voetbal, tennis, golf, Formule 1 en andere sporten. Altijd al een vrije training van Formule 1 vanuit een on board camera willen zien? Dan is dit je kans. Vergeet je niet af en toe zelf van de bank af te komen en je benen te strekken?

Zenders Ziggo Sport Totaal
Ziggo Sport Totaal heeft zes sportkanalen (kanaal 401 t/m 406):

Ziggo Sport Select
Ziggo Sport Voetbal
Ziggo Sport Golf
Ziggo Sport Racing
Ziggo Sport Extra
Nieuw: Ziggo Sport Docu*
* Vanaf 13 september zie je verschillende sportgerelateerde documentaires op Ziggo Sport Docu zoals Gary Neville’s Soccerbox en Bestemming Wembley.

Zoveel sport, daar heb je wat coaching bij nodig. Om je een handje te helpen heeft de hoogtepunten van komend SuperSportWeekend voor je op een rij gezet. Benieuwd naar het volledige overzicht?

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS