Formule 1

GERUCHTEN: Daniil Kvyat ontkent overstap Alfa Romeo: "Vele verschillende statements gehoord"

Uitgegeven door Wim Boekel • 4 oktober 2019 07:02 • Print artikel

Daniil Kvyat keerde dit jaar terug bij Toro Rosso in de Formule 1 en is met een goed jaar bezig. De Rus stond zelfs op het podium in Hockenheim en was daarmee de tweede Honda-coureur die dat voor elkaar kreeg sinds de terugkeer van de motorfabrikant. De andere was natuurlijk Max Verstappen. Toch liet Red Bull-consultant Helmut Marko recent weten dat zijn toekomst bij het kleine team uit Faenza ligt en niet bij de hoofdmacht van de energiedrankenfabrikant.

Daniel Kvyat


Tijdens de Grand Prix van Rusland ging het gerucht over een mogelijke overstap naar Alfa Romeo, maar dat werd door de 25-jarige Rus ontkend. “Ik weet niets over een eventuele overstap naar Alfa Romeo”, zegt Kvyat tegen het Russische Sportbox. “Ik focus mij slechts op één team.”

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport blijft de Toro Rosso-coureur volgend jaar bij het team. “Ik heb vele verschillende statements gehoord”, haalt de krant Kvyat aan. “Maar ik ben blij om mijn plek in de Formule 1 te hebben voor 2020. Ik hou van Toro Rosso en ik blijf graag rijden voor dat team."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS