Formule 1

Gaat Sebastian Vettel zijn pensioen aankondigen? "Hij vroeg om een interview"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 11 juli 2020 16:02 • Print artikel

SPIELBERG - De toekomst van Sebastian Vettel in de Formule 1 is uiterst onzeker. In 2021 neemt Carlos Sainz zijn plaats in bij Ferrari en tot nu toe lijkt geen enkel team open te staan voor de komst van de Duitser. Red Bull Racing en Racing Point hebben al aangegeven dat ze geen plaats hebben voor Vettel. De stoeltjes andere teams raken ook langzaam bezet, bijvoorbeeld door de terugkeer van Fernando Alonso bij Renault.

Ferrari F1 Sebastian Vettel


Het lijkt er nu echter op dat Vettel binnenkort meer duidelijkheid zal geven over zijn toekomst. Tijdens de tweede vrije training in Spielberg, ter voorbereiding op de Grand Prix van Steiermarken, kondigde Martin Brundle aan dat hij op verzoek van de Duitser aanstaande donderdag in Hongarije een interview met Vettel zal hebben.

"Hij vroeg om dat interview. Ik heb hem toen gevraagd waar hij volgende week over wil praten", vertelt Brundle bij Sky Sports F1. "Hij zei dat ik dat zelf wel kon bedenken, hij is de laatste tijd erg uitgesproken, zei hij zelf."

De grote vraag is nu wat Vettel volgende week wil aankondigen. Zal het de aankondiging van zijn vertrek uit de F1 zijn, of is hij erin geslaagd om een deal te maken met een ander team? Aanstaande donderdag zal er waarschijnlijk meer duidelijkheid over de toekomst van Vettel in de F1 zijn.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS