Formule 1

Frédéric Vasseur wil morgen beter zijn dan vandaag: "Onze filosofie blijft altijd hetzelfde"

Uitgegeven door Bart • 22 februari 2021 13:01 • Print artikel

Alfa Romeo Racing ORLEN heeft maandagmiddag in Warschau de C41 gepresenteerd. Het is de nieuwe bolide voor Kimi Raikkonen, Antonio Giovinazzi en reservecoureur Robert Kubica. Op het podium sprak teambaas Frédéric Vasseur van een emotioneel moment. "Dit is het eindresultaat van maandenlange arbeid en het is het begin van een nieuw avontuur."

Alfa Romeo


Alfa Romeo hoopt beter voor de dag te komen dan in 2020, waarin het op de achtste plaats bij de constructeurs eindigde met 8 WK-punten. "Onze filosofie blijft altijd hetzelfde: we willen morgen beter zijn dan vandaag. We willen beter dan die achtste plaats. Om dat voor elkaar te krijgen, moet ieder onderdeel van het team zich verbeteren."

"Aan de andere kant heeft ieder team op dit moment hoge verwachtingen van de nieuwe auto. Iedereen verwacht het goed te gaan doen na het werk dat ze in de winter hebben verzet. Alle teams willen er staan als het seizoen begint. Op dit moment weten we nog niet zo veel, maar binnenkort zal iedereen zijn kaarten op tafel moeten leggen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS