Formule 1

Formule E zou Felipe Massa met open armen ontvangen: "We moeten afspreken"

Uitgegeven door Alfred Bakker • 24 september 2016 03:04 • Print artikel

Felipe Massa kondigde tijdens het F1-weekeinde van Monza in Italië zijn vertrek uit de Formule 1 aan. Alhoewel Massa enkele opties heeft gegeven over zijn tijd na F1 zijn er nog geen concrete voorstellen gedaan. Daar lijkt nu verandering in te komen met een voorstel vanuit de Formule-E serie.

Felipe Massa

Formula-E baas Alejandro Agag heeft toegegeven dat hij het geweldig zou vinden om Felipe Massa de omschakeling te laten maken naar de volledig elektrische serie. Bij zijn aangekondigde vertrek heeft de Braziliaan aangegeven om aanbiedingen in overweging te nemen om voor 2017 in het DTM, WEC of Formule E te racen. "Toen ik hem dat hoorde zeggen over Formule E, stuurde ik hem een app-bericht en zei hem dat we moeten afspreken. Ik zou het geweldig vinden als hij hierheen zou komen", verklaarde Agag aan de Spaanse krant El Confidencial. "Eigenlijk zijn het de teams die de rijders uitzoeken, maar iemand met zulke talenten zou ik heel graag erbij willen hebben. Massa heeft het ook DTM en WEC genoemd maar wanneer een rijder zoals hij zegt naar Formule-E te willen komen dan betekent dat we een echt alternatief zijn voor de grote jongens."

Volgend week gaat Formule 1 weer verder in Maleisië.

Voor de snelle beslisser! Nu met gratis tablet! Stap over op Ziggo Sport, meer snelheid internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen!

Dit seizoen zijn alle Formule 1-races met Max Verstappen rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Stap over op Ziggo en mis niets van de Formule1: Nú met GRATIS Tablet bij Alles-in-1. kijk HIER vrijblijvend voor meer info!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS