Formule 1

Formule 1 GP van Mexico met Max Verstappen op het Autódromo Hermanos Rodríguez: live-streaming en live-beelden!

Uitgegeven door Bas Kaligis • 27 oktober 2017 14:09 • Print artikel

Zorg dat je niets mist van de Formule 1 met Max Verstappen! Live-streaming en live-beelden! Ook dit jaar zijn alle Formule 1-races met Max Verstappen rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo-klanten op kanaal 14. De volgende race op de F1-kalender is de Grand Prix van Mexico. Wat kan Max Verstappen presteren op het Autódromo Hermanos Rodríguez? Prepareer je nu voor de Formule 1 op Ziggo Sport Totaal of Ziggo pay per view! Volg Max Verstappen vanuit verschillende cameraposities tijdens de Formule 1 Grands Prix. HIER het hele weekend Formule 1 live-streaming met Max Verstappen en Ziggo Sport Totaal.

Ziggo Sport Totaal Max Verstappen razendsnel internet en de Formule 1

Ziggo F1 heeft speciaal voor de snelle beslisser een razendsnelle aanbieding. Bestudeer eens de voordelen en mogelijkheden van de pakketten van Ziggo F1. Stap over op Ziggo Sport en mis niets van Max Verstappen en de Formule 1.

Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 6 maanden 50% korting. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen.

Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

Het laatste nieuws over Max Verstappen en de Formule 1

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS