Formule 1

Fernando Alonso speelt vermoorde onschuld: "Ik las het nieuws ook, maar ik heb op dit moment geen commentaar"

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 november 2017 19:19 • Print artikel

SAO PAULO - Fernando Alonso komt in de week van de rookietest in Bahrein in actie met de LMP1-bolide van Toyota. Dit als voorbereiding op een mogelijke start tijdens de 24 uur van Le Mans in 2018. Althans, zo gaat het gerucht. De Formule 1-coureur was volgens de verhalen al naar Keulen afgereisd om een stoeltje bij het Japanse merk te passen.

Fernando Alonso McLaren Grand Prix Brazilië


“Ik las het nieuws ook, maar ik heb op dit moment geen commentaar”, reageert de McLaren-coureur in de paddock van Interlagos. “Ik ben vaak op plekken tussen een Grand Prix en de volgende, we gaan het zien.”

Wanneer hem wordt gevraagd of hij volgende week de Toyota TS050 Hybrid gaat testen, wil Alonso niet reageren. “Ik heb daar nu geen commentaar op”, aldus de Spanjaard. “Volgende week ben ik thuis en we gaan zien of ik wat kan rusten en kan herstellen richting een paar van deze races in verschillende tijdzones.”

Wat betreft een deelname in Le Mans zegt de tweevoudig wereldkampioen: “Er is geen druk voor mij om volgend jaar die race te doen. Ik ben op een leeftijd waar ik nog vele jaren kan deelnemen in Le Mans.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS