Formule 1

Fernando Alonso ontkent dat hij Sebastian Vettel niet mag: "Ik voel me er slecht onder dat hij zo denkt"

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 augustus 2019 19:09 • Print artikel

Fernando Alonso ontkent dat hij Sebastian Vettel niet mag. Na afloop van de Hongaarse Grand Prix, werd aan de Duitser gevraagd hoe hij denkt over de terugkeer van zijn voormalig rivaal in de Formule 1.

Fernando Alonso en Sebastian Vettel

“Het maakt mij niet uit... Ik denk niet dat hij mij ooit echt gemogen heeft”, aldus Vettel na de race in Boedapest over een eventuele terugkeer van de Spanjaard. “Ik denk niet dat wij echt. Ik weet het niet. Ik respecteer hem voor wat hij bereikt heeft en voor wat hij kan op de baan. Ik weet het niet. Ik denk dat hij verveeld was. Dus om hem terug te brengen, het maakt mij niet uit.”

Volgens Alonso is dit niet het geval en vindt het dan ook niet leuk om te horen dat de Ferrari-coureur deze mening heeft. “Ik voel me er slecht onder dat hij zo denkt”, aldus de voormalig F1-coureur in een Q&A op Instagram. “Ik heb het gehoord, maar het is helemaal niet waar, het spijt me als hij zo denkt. We hebben elkaar altijd gerespecteerd en hadden een erg goede relatie. Misschien was het de pers, de situatie, maar ik herhaal dat dit het tegenovergestelde is.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS