Formule 1

Fernando Alonso niet aanwezig bij teampresentatie; Alpine geeft tekst en uitleg

Uitgegeven door Wim Boekel • 1 maart 2021 11:17 • Print artikel

Fernando Alonso is herstellende van zijn ongeluk met de fiets in Zwitserland, waar hij werd aangereden. Toch is het nog te vroeg voor de coureur om bij de officiële presentatie van de Formule 1-auto van Alpine aanwezig te zijn.

Alpine F1 Fernando Alonso en Esteban Ocon

“Hij praat erg goed. Het probleem zijn de tanden, hij brak twee tanden”, aldus manager Flavio Briatore in gesprek met F1-journalist Peter Windsor. De kans is groot dat de coureur op 2 maart bij de prestatie van de Alpine F1-auto niet aanwezig is.

“De hygiënische situatie en de heersende regels die van kracht zijn, staan het niet toe dat hij enige communicatie en marketing activiteiten kan doen, terwijl hij de kritische voorbereiding op het seizoen doet”, aldus een woordvoerder van het Alpine-team. “We gaan daarom een Q and A met Fernando voor mediagebruik doen en hij gaat beschikbaar zijn voor de media in Bahrein tijdens de officiële pre-seizoen test.”Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS